dilluns, 9 de juliol del 2012

L'HABITACIÓ BLAVA



Hi ha una habitació a la casa de l'arbre que no tornarem a obrir mai més. La vam pintar de blau fa temps. Érem feliços. Ara també som feliços però quan vam pintar l'habitació blava érem uns altres. Encara no havíem pres totes les decisions que ens convertirien en la història amb final estrany que som ara.

Quan el sol comença a marxar l'aire sembla una mica més dolç. Puc sentir la carícia imborrable dels personatges que vam ser mentres vaig passejant fins el camí de terra que porta a la ciutat. 

Tancant els ulls amb molta força puc tornar a aquell dia en què van ploure flors grogues sobre la gent. Nosaltres érem gent, també. Ens vam omplir les butxaques de flors grogues per adornar l'habitació blava. Tancar els ulls amb molta força és com volar en una nau espacial. Una mica igual. A la velocitat de la llum. Signifique el que signifique. I aparèixer lluny. I no ser nosaltres però somriure igual.

Haurem de decidir on guardem les claus de l'habitació blava ara que sabem que no la tornarem a obrir mai més. I som tan feliços com ho vam ser el dia que la vam pintar. 

No sempre els comiats han de ser tristos.
Sempre ens quedarà la velocitat de la llum. Signifique el que signifique.

12 comentaris:

  1. El blau i el groc es duen bé. Però no m'agraden les portes tancades. Em basta saber-ho per no deixar de tenir ganes de tornar-les obrir. Veig que tu no...

    ResponElimina
    Respostes
    1. jo crec que hi ha portes que és millor no tornar a obrir, Francesca :) Però sobretot tancar-les amb alegria. Pel que van ser, que és el que importa.

      Elimina
  2. Està buida?

    Ara mateix faig la maleta...

    :)

    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. està bastant buida, Toro, sí! els mobles els hauràs de posar tu! :P

      Elimina
  3. Doncs ben maca que ha de ser una habitació pintada de blau. Però si tu la vols tancar per sempre, per alguna cosa serà. Si la poses en lloguer potser encara en trauries alguna cosa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Maquíssima i preciosíssima, Xexu! no ho dubtes! però sí, tancada. Ja trobaré una habitació bonica per pintar-la d'un altre color! Segur! :))

      Elimina
  4. A casa tenim una habitació pintada de blau: la petita. De moment, la deixaré oberta. De moment...

    ResponElimina
  5. I a mi que sempre m'han dit que quan una porta es tanca s'obri una finestra... Espere que la resta d'habitacions de la casa et donen la mateixa felicitat que et va donar la blava en el seu moment!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per sort mai hi ha només una única porta, Ainalma! si no la portàvem clara! ;)

      Elimina
  6. Jo ara també tindré claus, però no obriran cap porta meva...
    Gràcies, preciosa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Zel... l'habitació que hem tancat és igual que la teua... Petons!

      Elimina