dilluns, 4 de febrer del 2013

HORRIBLES CANÇONS D'AMOR AMB THEREMIN

Transformar una casa de l'arbre en una nau espacial és més complicat del que pensava. El grup de rock que em fa companyia i observa la meva habilitat amb el martell ara es dedica a dibuixar mapes de la galàxia. Carreteres interestelar, diuen. Per quan estigui la nau acabada, diuen. M'ajudarà a esquivar estrelles, diuen. 

Jo preferiria que toquessin un parell de cançons més. No sóc molt hàbil amb els mapes i tinc un mètode propi per esquivar estrelles que hauré de portar a patentar un dia d'aquests.

Un membre de la banda ha desertat. Al principi ens va preocupar una mica la seva desaparició però ja fa un parell de nits que es col·loca sota la finestra de la casa de l'arbre a cantar unes cançons d'amor espantoses. A ritme de theremin. Ha abandonat la guitarra per un theremin. No m'ho puc creure.

No trobareu res pitjor que una estúpida serenata nocturna a ritme de theremin. Ni encara que busqueu amb un mapa de la galàxia.

La banda em mira malament amb els ulls plens de lleganyes. Exigeixen solucions. 
De moment li he dit que o deixa de tocar el theremin o passarem a l'acció. Atacarem amb pinyols d'olives. Som experts. Podem fer molt de mal.

La banda necessita un guitarrista substitut. Si sap llançar pinyols d'oliva i orientar-se en l'espai exterior es valorarà positivament.





3 comentaris:

  1. Ara hi ha molta gent que busca feina, estic segur que no us faltaran currículums. Al desertor jo li aniria passant la quitança, quan se li passin les ganes de tocar el theremin, que s'espavili.

    ResponElimina
  2. Feia temps que no et llegia i m'ha agradat retrobar aquesta escriptura teva (tan personal) per a nens grans.

    ResponElimina
  3. Tinc desat un potet amb els pinyols de totes les olives que m'he menjat durant aquest últim mes. Si algun guitarrista el vol per aconseguir la feina, li el puc passar.

    ResponElimina