diumenge, 14 d’abril del 2013

LA CANÇÓ DE MODA MÉS RIDÍCULA

Això se'ns ha anat de les mans.

Estem atrapats a la casa de l'arbre i sospitem del músic desertor. No descartem res però tenim la sensació que s'ha aliat amb les forces del mal i ens han llançat una maledicció. Podria ser també alguna cosa relacionada amb la física quàntica perquè el músic desertor tenia relació amb persones així... una mica... científiques... ja sabeu. 

Anem a escriure coses sense sentit. Anem a desafinar tots els instruments. Lalalaaa, lalalaaaaa...

Sigui com sigui, màgia negra o ciència, estem atrapats a la casa de l'arbre i no podem parar de tocar i cantar la cançó de moda més ridícula que hem escrit mai. 

Com la cançó de moda més ridícula, com la pitjor pregunta que et faran mai. Lalalaaaa, lalalaaa...

Se'ns estan acabant les provisions. Mengem per torns en els moments de lluïment solitari de cadascú dels instruments. L'únic consol és que han parat les serenates nocturnes amb theremin però ens preocupa que estiguin recuperant forces. Porteu-nos més olives, sisplau. No ens queden projectils.

Que trist és tot des què no res ens fa plorar. Que trist és ser tan feliç. T'he vist ballar amb Satanàs i m'ha agradat. Lalalaaaa, lalalaaaaa....

Els han crescut les barbes a tots. Menys a mi. Cosa que em tranquilitza profundament perquè no és el look que més m'afavoreix. Digueu-me presumida. Petits animals nocturns entren per les finestres i fan niu en les barbes dels meus músics. Grans animals nocturns van intentar-ho també però vam aconseguir mantenir-los allunyats a colp de guitarra. Ara ens miren amb cara de pena des de les finestres de la casa de l'arbre.

Quan pensen que hem acabat de cantar, fan sorollets feliços. Són un públic pelut i agraït.

T'he vist ballar amb qualsevol i m'ha agradat. És trist ser tan feliç, com un somni a mig acabar. Lalalaaaa, lalalaaaa...


Maleït músic desertor! Deixa'ns sortir d'aquí!




3 comentaris:

  1. Ara sí que ja m'he acabat de perdre del tot... Tens material per fer unes magdalenes de xocolata? Si és així no us morireu de gana, però deveu estar molt cansats de tant tocar no?

    ResponElimina
  2. Si aquest músic desertor té relació amb persones que els agrada la física quàntica, segurament se n'ha anat a fer d'actor a la sèrie "The Big Bang theory". Fes-me cas :-)

    ResponElimina
  3. "Que trist és tot des què no res ens fa plorar"... Sort que encara ens queda la música, no?

    ResponElimina